COLLET har specialiseret sig i produktion af Nordmannsgran, som er opkaldt efter den finske botaniker Nordmann, som fandt det dengang ukendte træ i de georgiske bjerge i Kaukasus. Det er i dag det mest anvendte, og af mange anset for det smukkeste, juletræ i Europa.

Det er fra Danmark, at man får de smukkeste Nordmannsgraner. Det skyldes det milde, kystnære klima og de kolde, lyse somre. Det er også herfra, at man for 50 år siden begyndte med at dyrke denne træart til juletræer. Siden har den vundet indpas i mange hjem verden over.

Nordmannsgranen er kendetegnet ved dets smukke, mørkegrønne farve og lange, bløde nåle. Det er meget regelmæssigt med fyldige skud og en smuk form. En Nordmannsgran holder sig friskt længe, og er kendt for sin gode nålefasthed.

Galleri-billede #1Galleri-billede #2Galleri-billede #3Galleri-billede #4Galleri-billede #5Galleri-billede #6Galleri-billede #7Galleri-billede #8Galleri-billede #9Galleri-billede #10Galleri-billede #11Galleri-billede #12Galleri-billede #13Galleri-billede #14Galleri-billede #15Galleri-billede #16Galleri-billede #17Galleri-billede #18Galleri-billede #19Galleri-billede #20Galleri-billede #21Galleri-billede #22Galleri-billede #23Galleri-billede #24Galleri-billede #25Galleri-billede #26Galleri-billede #27