Vores produktion af nordmannsgran er certificeret GlobalG.A.P. Fra en lægmands synspunkt betyder GlobalG.A.P. at vores Nordmann træer er blevet produceret, pakket og distribueret ved at minimere skadelige miljøpåvirkninger fra landbruget, mindske brugen af ​​kemiske midler og sikre en ansvarlig tilgang til personalesundhed og sikkerhed samt dyrevelfærd.

Herudover er mærkning og alle relevante oplysninger på emballagen af ​​produkterne afgørende for GlobalG.A.P. certificering.

Verden er blevet sofistikeret og varerne skal kunne spores tilbage. Et centralt element for GlobalG.A.P. standarden er princippet om at tildele en unik identitet til producenter og registrere alle relevante produkt- og certificeringsinformationer.

Standarden fungerer som en global reference for andre eksisterende standarder og kan også anvendes af alle parter i den primære detailhandel. Med andre ord: GlobalGAP fungerer som en satellit navigationssystem. Det giver en pålidelig værktøjskasse, som hver partner i forsyningskæden kan positionere med på et globalt marked med forbrugernes krav for øje.

GlobalG.A.P. er et privat organ, der fastsætter frivillige normer for certificering af landbrugsprodukter i hele verden. Standarden er primært designet til at fortælle forbrugerne om hvordan planten er produceret. Når GlobalG.A.P. certifikat er opnået, udføres kontrol når som helst af tilsynsmyndigheden. Dette sker for at sikre, at hvad vores produkt siger er præcis det som det er.

Vores GlobalG.A.P. certifikat er et stort skridt i retning af certificeret grøn landbrug.

Se certifikatet her...

Galleri-billede #1Galleri-billede #2Galleri-billede #3Galleri-billede #4Galleri-billede #5Galleri-billede #6Galleri-billede #7Galleri-billede #8Galleri-billede #9Galleri-billede #10Galleri-billede #11Galleri-billede #12Galleri-billede #13Galleri-billede #14Galleri-billede #15Galleri-billede #16Galleri-billede #17Galleri-billede #18Galleri-billede #19Galleri-billede #20Galleri-billede #21Galleri-billede #22Galleri-billede #23Galleri-billede #24Galleri-billede #25Galleri-billede #26Galleri-billede #27Galleri-billede #28Galleri-billede #29Galleri-billede #30Galleri-billede #31