Allerede når juletræsfrøet lægges i jorden, er dets udseende forudbestemt. Vi udvælger vores frø omhyggeligt i samarbejde med de bedste frøhandlere i Europa.

COLLET har en af de få private frøplantager af sin art i Europa. Denne højpodede plantage er etableret med plantemateriale, som er omhyggeligt udvalgt i et samarbejde med Statens Forskningscenter for Skov og Landskab. Plantagen producerer frø af en kvalitet, som der ikke findes magen til noget sted i Europa.

COLLET arbejder også på vegetativ formering af særligt smukke juletræer. Udover at producere smukke juletræer, medfører kloningen betydelige miljøgevinster gennem udvælgelse af træer, som er modstandsdygtige mod insekter, virus og sygdomme.  

Galleri-billede #1Galleri-billede #2Galleri-billede #3Galleri-billede #4Galleri-billede #5Galleri-billede #6Galleri-billede #7Galleri-billede #8Galleri-billede #9Galleri-billede #10Galleri-billede #11Galleri-billede #12Galleri-billede #13Galleri-billede #14Galleri-billede #15Galleri-billede #16Galleri-billede #17Galleri-billede #18Galleri-billede #19Galleri-billede #20Galleri-billede #21Galleri-billede #22Galleri-billede #23Galleri-billede #24Galleri-billede #25Galleri-billede #26Galleri-billede #27